OK-game

Doe je werkzaamheden in de OK

OK game

Samen met het Erasmus UMC Rotterdam heeft Just Game It twee serious games ontwikkeld voor de opleidingen Operatie Assistent en Anesthesie Medewerker. Deze games simuleren en meten de protocollen en handelingen die overeenkomen met de praktijk in het Erasmus MC.

OA game

In de versie voor Operatie Assistent (OA) wordt de student meegenomen in de volgende casussen.
Bedrijfsklaar maken OK

De student bereidt de operatiekamer voor vanuit de rol van operatie assistent. Naast het uitvoeren van de standaard controles moeten ook alle voorbereidende werkzaamheden voor de operatie assistent worden volbracht. Denk aan opdrachten als: de instrumentennetten controleren, het klaarmaken van een infuussysteem en het controleren van de operatietafel.

Verzorgen & registreren patiëntmateriaal

De student ondersteunt de chirurg tijdens een operatie door het aannemen van een preparaat. Denk aan opdrachten als administratie patiëntmateriaal, afnemen van patiëntmateriaal en in verpakking plaatsen en documenteren & registeren van preparaten.

AM game

In de versie voor de anesthesie medewerker (AM) wordt de student meegenomen in de volgende casussen.

Bedrijfsklaar maken OK

De student bereidt de operatiekamer voor vanuit de rol van anesthesie medewerker. Naast het uitvoeren van de standaard controles moeten ook alle voorbereidende werkzaamheden voor de Anesthesie Medewerker worden volbracht. Denk aan opdrachten als het anesthesie apparaat testen, injecties klaar leggen en beademingsmaterialen klaarleggen.

Luchtwegmanagement patiënt

De student ondersteunt de anesthesioloog bij het onderbrengen van de patiënt. Naast het klaarleggen van de benodigdheden en beoordeling van de luchtweg, komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: pre-oxygeneren, assisteren bij het plaatsen van een tube en aansluiten van de beademingsmachine.

Andere projecten

Voor meer inspiratie

Vorkheftruck

Desktop

VR games

Desktop

Educatieve apps

Mobile

Beveiliging

Desktop