Over Just
Game It.

Leren door te doen. Dat is onze visie.

Wij ontwikkelen educatieve games als digitaal lesmateriaal.

Onze visie.

Door bestaand lesmateriaal om te zetten tot een uitdagend én motiverend gamescenario, weet Just Game It leren en plezier te combineren. Door spelenderwijs ervaren, met de juiste terugkoppeling, begrijpen spelers waarom én hoe iets moet.

Wij geloven in het gezamenlijk ontwikkelen van educatieve producten, waarbij de opdrachtgever de domeinexpert is op het educatieve deel. Just Game It vormt deze kennis om tot een game, door game elementen, meetbare scores en een leertraject toe te voegen. Door educatieve kennis en spelelementen hand in hand te laten gaan, realiseren wij games voor de toekomst van het onderwijs.

Serious games

Waarom

Met serious games kunnen scenario’s worden opgezet die normaal te duur, lang of onveilig zijn om uit te voeren. Deze vorm van gamification leid tot tijd- en kostenbesparing en/of kwaliteitsverbetering van de scenario's.

Serious games vormen een gecontroleerde omgeving waarmee de kwaliteit van informatie overdracht toe neemt. Met deze omgevingen zijn eenvoudig en onbevooroordeeld voortgang en prestaties te meten.

Onze werkwijze

Optimaal resultaat

Wij geloven in het gezamenlijk ontwikkelen van producten voor een optimaal resultaat. Onze werkwijze is een cirkel van realisatie en feedback, waardoor het product naadloos aansluit op de idealen van Just Game It, wensen van de opdrachtgever en dromen van de speler.

Devices...

...en platforms

Just Game It heeft ervaring in het maken van apps en computergames. Just Game It kan ook ontwikkelen voor spelcomputers. Naast deze platforms heeft ons bedrijf gewerkt met de Oculus Rift en verschillende speciale gamecontrollers waaronder stuurwielen.

Leerbedrijf

Geregistreerd bij de SBB

Just Game It staat geregistreerd als erkend leerbedrijf bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Als leerbedrijf hebben we ervaring met leerlingen van het MBO, HBO en de universiteit bij ons terecht voor hun stage of afstudeerstage. Just Game It is trots dat 100% van haar stagiairs succesvol is afgestudeerd.